hulpdiensten vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Veiligheid
Hulpdiensten

De hulpdiensten vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Bachelor Medische Hulpverlening in opleiding tot ambulancehulpverlener 2020-09-10
UT-Bilthoven, “Onder alle omstandigheden bied jij de beste patiëntenzorg!” Bachelor Medische Hulpverlening in opleiding tot ambulancehulpverlener Heb jij je Bachelor Medische Hulpverlener behaald en ambieer je een baan als hulpverlener op de ambulance? Wij bieden je een uitdagend traineeship waarbij je snel aan de slag kunt! Wie ben jij? Jij bent een stressbestendige BHM’er met een goede dosis zelfvertrouwen. J Naar volledige vacature.
Ambulance verpleegkundige in opleiding 2020-07-07
UT-Bilthoven, “Onder alle omstandigheden bied jij de beste patiëntenzorg!” Ambulanceverpleegkundige in opleiding Ben jij verpleegkundige met een afgeronde seh, ic, anesthesie of ccu specialisatie en gemotiveerd om je verder te ontwikkelen? Voel jij je aangetrokken tot de dynamische en uitdagende wereld van de ambulancezorg? Wij bieden je de mogelijkheid om een nieuwe stap te zetten in je carrière! Wie ben jij? Naar volledige vacature.
Pilot ambulancezorg verpleegkundige meldkamer 2020-07-01
UT-UTRECHT, Ben jij als verpleegkundige iemand die goed op objectieve wijze de wet- en regelgeving op het gebied van indicatiestelling kan toepassen? En lijkt het je interessant om als zorgbemiddelaar tijdelijk verblijf in een nieuw, multidisciplinair zorgcoördinatie centrum in de regio Utrecht te werken? Voor een professionele organisatie in de regio Utrecht zoeken wij een verpleegkundige tijdelijk verblijf/ Naar volledige vacature.
Pilot ambulancezorg verpleegkundige meldkamer 2020-05-30
UT-UTRECHT, Wil jij als verpleegkundige werken in een nieuw, multidisciplinair zorg coördinatie centrum in de regio Utrecht? Voor een pilot van minimaal een jaar in de regio Utrecht zoeken wij verpleegkundigen. Je ideeën en inbreng worden zeer gewaardeerd om deze multidisciplinaire samenwerking vorm te geven. In je nieuwe functie werk je als verpleegkundige op de meldkamer voor geplande zorg van de RAVU. Als Naar volledige vacature.
Zorgbemiddelaar geplande (ambulance)zorg op de meldkamer 2020-04-14
UT-Bilthoven, Zorgbemiddelaar geplande (ambulance)zorg op de meldkamer (36 uur per week, parttime mogelijk) Als zorgbemiddelaar geplande (ambulance)zorg op de meldkamer sta jij in direct contact met zorgprofessionals die ambulancevervoer aanvragen voor hun patiënten. Er komen aanvragen vanuit diverse ketenpartners, die jij met jouw kennis en ervaring weet te prioriteren en in te plannen. De dynamische wereld va Naar volledige vacature.
Doorgroeien tot verpleegkundige op de ambulance? 2020-04-06
UT-Utrecht, Als verpleegkundige houd jij het hoofd koel in hectische situaties. Je bent al bekend met bijvoorbeeld de hectiek in de klinische setting van een spoedeisende hulp, waar je nooit weet wat voor vraag je straks kan verwachten. En je ziet een uitdaging in het werken op een ambulance dat even onvoorspelbaar kan zijn. Voor de RAVU, een professionele organisatie gespecialiseerd in ambulancezorg en vervo Naar volledige vacature.
Pilot ambulancezorg verpleegkundige meldkamer 2020-04-06
UT-Utrecht, Wil jij als verpleegkundige werken in een nieuw, multidisciplinair zorg coördinatie centrum in de regio Utrecht? Voor een pilot van minimaal een jaar in de regio Utrecht zoeken wij verpleegkundigen. Je ideeën en inbreng worden zeer gewaardeerd om deze multidisciplinaire samenwerking vorm te geven. In je nieuwe functie werk je als verpleegkundige op de meldkamer voor geplande zorg van de RAVU. Als Naar volledige vacature.
Doorgroeien tot verpleegkundige op de ambulance? 2020-02-21
UT-Utrecht, Als verpleegkundige houd jij het hoofd koel in hectische situaties. Je bent al bekend met bijvoorbeeld de hectiek in de klinische setting van een spoedeisende hulp, waar je nooit weet wat voor vraag je straks kan verwachten. En je ziet een uitdaging in het werken op een ambulance dat even onvoorspelbaar kan zijn. Voor de RAVU, een professionele organisatie gespecialiseerd in ambulancezorg en vervo Naar volledige vacature.
Pilot ambulancezorg verpleegkundige meldkamer 2020-02-21
UT-Utrecht, Wil jij als verpleegkundige werken in een nieuw, multidisciplinair zorg coördinatie centrum in de regio Utrecht? Voor een pilot van minimaal een jaar in de regio Utrecht zoeken wij verpleegkundigen. Je ideeën en inbreng worden zeer gewaardeerd om deze multidisciplinaire samenwerking vorm te geven. In je nieuwe functie werk je als verpleegkundige op de meldkamer voor geplande zorg van de RAVU., , A Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! hbo-politieopleiding 4 jaar 2020-01-16
UT-Midden-Nederland, Je rondt de opleiding na 4 jaar af met het erkende hbo-politiediploma. De politieregio Midden-Nederland is hetzelfde als de provincies Utrecht en Flevoland. Opvallende kenmerken van Eenheid Midden-Nederland zijn: het mediapark in Hilversum, het evenementengebied Biddinghuizen, de waterrecreatie in Gooi en Vechtstreek en Flevoland, de Jaarbeurs en betaald voetbalclubs. De regio is een belangrijk in Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 2-politieopleiding 2020-01-16
UT-Midden-Nederland, Na je opleiding ga je werken als surveillant of als assistent beveiliger. De politieregio waar je gaat werken, bepaalt wat je gaat doen. Werken als surveillant Als surveillant kun je surveilleren en toezicht houden bijvoorbeeld bij evenementen, op en rond stations, of je houdt toezicht op andere locaties waar dat nodig is. Je werkt dan in een dynamisch werkgebied met verschillende nationaliteiten, Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 4-politieopleiding 2020-01-16
UT-Midden-Nederland, Je rondt de opleiding af na 2 jaar en 4 maanden met het erkende politiediploma basis politiemedewerker. De politieregio Midden-Nederland is hetzelfde als de provincies Utrecht en Flevoland. Opvallende kenmerken van Eenheid Midden-Nederland zijn: het mediapark in Hilversum, het evenementengebied Biddinghuizen, de waterrecreatie in Gooi en Vechtstreek en Flevoland, de Jaarbeurs en betaalde voetbalcl Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een veiligheid baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed hulpdiensten en : veiligheid