hulpdiensten vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Analist (HBO) - Politie Amsterdam-Amstelland, Amsterdam
- Analist (HBO) - Politie Amsterdam-Amstelland, Amsterdam
- Analist (HBO) - Politie Amsterdam-Amstelland, Amsterdam


Alle functie categorieën:
Overzicht
Veiligheid
Hulpdiensten

De hulpdiensten vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Security Host Politie 2020-06-19
NH-Den Helder, Let op: vanwege het Coronavirus is de sollicitatieprocedure gewijzigd. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. We infomeren je over het afwijkende traject nadat je sollicitatie is ontvangen. Ben jij een ervaren security host en spreekt het je aan om bij verschillende objecten van de Politie te werken? Kan jij zorg dragen voor veiligheid in combinatie met een hoge mate van gastvrijheid? Dan Naar volledige vacature.
Security Host Politie 2020-04-29
NH-Amsterdam, Let op: vanwege het Coronavirus is de sollicitatieprocedure gewijzigd. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. We infomeren je over het afwijkende traject nadat je sollicitatie is ontvangen. Ben jij een ervaren security host en spreekt het je aan om bij verschillende objecten van de Politie te werken? Kan jij zorg dragen voor veiligheid in combinatie met een hoge mate van gastvrijheid? Dan Naar volledige vacature.
Beveiliger bij de Politie 2020-04-24
NH-Amsterdam, Let op: vanwege het Coronavirus is de sollicitatieprocedure gewijzigd. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. We infomeren je over het afwijkende traject nadat je sollicitatie is ontvangen. Ben jij een ervaren beveiliger en spreekt het je aan om bij verschillende objecten van de Politie te werken? Kan jij zorg dragen voor veiligheid in combinatie met een hoge mate van gastvrijheid? Dan he Naar volledige vacature.
Vacature brandweerprofessional 2020-03-30
NH-Amsterdam, Wij zijn Brandweer Amsterdam-Amstelland Ons werk stopt nooit. Dag in, dag uit staan wij klaar om te beschermen wat waardevol is. Wij bestrijden brand, redden levens en verlenen hulp bij ongevallen. Liever nog zijn we problemen een stap voor. Daarom zetten we ons in voor preventie en geven we voorlichting en advies. Ons werk is divers, geen dag is hetzelfde. Net als de mensen die bij ons werken. Zo Naar volledige vacature.
Beveiliger Politie 2020-03-04
NH-Amsterdam, Zoek jij een uitdagende baan als beveiliger bij de Politie? Sta jij stevig in je schoenen en ben je in het bezit van het beveiligingsdiploma? Dan hebben wij een interessante baan in Amsterdam voor jou! Als gediplomeerd beveiliger bij de Politie is het belangrijk dat je gastvrijheid hoog in het vaandel hebt staan en afwisseling qua locaties prettig vind. Het is een dynamische werkomgeving waarbij j Naar volledige vacature.
Vacature brandweerprofessional 2020-02-13
NH-Amsterdam, Naar volledige vacature.
Brandweerofficier 2020-02-12
NH-Amsterdam, Brandweer Amsterdam-Amstelland heeft per 1 september 2020 één opleidingsplaats beschikbaar voor een aankomend BRANDWEEROFFICIER De opleiding wordt verzorgd door de Brandweeracademie van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Het instituut heeft als wettelijke taak het ontwikkelen en verzorgen van officiersopleidingen voor de brandweer. Daarnaast verzorgt de Brandweeracademie tal van specialistisc Naar volledige vacature.
Brandweerofficier bij Brandweer Amsterdam-Amstelland 2020-02-12
NH-Amsterdam, Werken bij Brandweer Amsterdam-Amstelland Ons werk stopt nooit. Dag in, dag uit staan wij klaar om te beschermen wat waardevol is. Wij bestrijden brand, redden levens en verlenen hulp bij ongevallen. Liever nog zijn we problemen een stap voor. Daarom zetten we ons in voor preventie en geven we voorlichting en advies. Ons werk is divers, geen dag is hetzelfde. Net als de mensen die bij ons werken. Naar volledige vacature.
Vacature brandweerprofessional 2020-01-30
NH, Naar volledige vacature.
Grenswachter eerstelijns Haven van IJmuiden, Koninklijke Marechaussee 2020-01-22
NH-IJMUIDEN, Locatie IJMUIDEN Functieomschrijving Werken bij de Koninklijke Marechaussee op een van de grens- doorlaatposten binnen Nederland. Als grensbewaker eerstelijns is dat mogelijk. De grensdoorlaatpost is de plek waar reizigers hun paspoort laten checken voordat de echte reis begint. De omgeving Jij geeft reizigers toegang tot Nederland of andere landen. Eén voor één komen ze langs voor de controle van Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 4-politieopleiding 2020-01-16
NH-Noord-Holland, Je rondt de opleiding af na 2 jaar en 4 maanden met het erkende politiediploma basis politiemedewerker. Het werkgebied in de politieregio Noord-Holland is gevarieerd en afwisselend in landschap, inrichting, bevolking, bestuurlijke organisatie en daarmee ook in de veiligheidssituatie. De mix van landelijke en stedelijke gebieden en gemeenten, de prominente aanwezigheid van water (toeristisch gebied Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 2-politieopleiding 2020-01-16
NH-Amsterdam, Na je opleiding ga je werken als surveillant of als assistent beveiliger. De politieregio waar je gaat werken, bepaalt wat je gaat doen. Werken als surveillant Als surveillant kun je surveilleren en toezicht houden bijvoorbeeld bij evenementen, op en rond stations, of je houdt toezicht op andere locaties waar dat nodig is. Je werkt dan in een dynamisch werkgebied met verschillende nationaliteiten, Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 4-politieopleiding 2020-01-16
NH-Amsterdam, Je rondt de opleiding af na 2 jaar en 4 maanden met het erkende politiediploma basis politiemedewerker. Met 177 nationaliteiten, duizenden illegalen, toeristen en dagjesmensen is politieregio Amsterdam veelzijdig en dynamisch. Daarnaast is Amsterdam een stad met veel grote evenementen die een breed publiek trekken. Al deze zaken maken deze stad zo bijzonder en als agent heb jij de taak om ervoor t Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! hbo-politieopleiding 4 jaar 2020-01-16
NH-Amsterdam, Je rondt de opleiding na 4 jaar af met het erkende hbo-politiediploma. Met 177 nationaliteiten, duizenden illegalen, toeristen en dagjesmensen is politieregio Amsterdam veelzijdig en dynamisch. Ook heeft Amsterdam een rijke infrastructuur met veel drukke (water)wegen, havens en openbaar vervoer. Al deze zaken veroorzaken eigen vormen van criminaliteit en overlast. Minimale toelatingseisen Je hebt Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! hbo-politieopleiding 4 jaar 2020-01-16
NH-Noord-Holland, Je rondt de opleiding na 4 jaar af met het erkende hbo-politiediploma. Het werkgebied in de politieregio Noord-Holland is gevarieerd en afwisselend in landschap, inrichting, bevolking, bestuurlijke organisatie en daarmee ook in de veiligheidssituatie. De mix van landelijke en stedelijke gebieden en gemeenten, de prominente aanwezigheid van water (toeristisch gebied en zeehaven IJmuiden) en de risi Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 2-politieopleiding 2020-01-16
NH-Noord-Holland, Na je opleiding ga je werken als surveillant of als assistent beveiliger. De eenheid waar je gaat werken, bepaalt wat je gaat doen. Werken als surveillant Als surveillant kun je surveilleren en toezicht houden bijvoorbeeld bij evenementen, op en rond stations, of je houdt toezicht op andere locaties waar dat nodig is. Je werkt dan in een dynamisch werkgebied met verschillende nationaliteiten, toer Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een veiligheid baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed hulpdiensten en : veiligheid