hulpdiensten vacaturesVacatures Noord Brabant infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Brabant


De populairste vacatures in Noord Brabant
- Product | Account Manager brandweermaterieel (MBO/HBO) - BMT
- Product | Account Manager brandweermaterieel (MBO/HBO) - BMT


Alle functie categorieën:
Overzicht
Veiligheid
Hulpdiensten

De hulpdiensten vacatures in Noord Brabant (Alle regio's)

Ambulanceverpleegkundigen 2020-04-08
NB-Eindhoven, Maart 2020 Talent gezocht! De GGD is verantwoordelijk voor de Publieke Gezondheid en Ambulancezorg van 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant en we zijn volop in beweging. Je t meer over onze ambities in het meerjarig beleidsplan. Als je je uitgedaagd voelt nodigen we je van harte uit te solliciteren naar de functie van: Ambulanceverpleegkundigen(m/v) 28 - 36 uur per week Deze korte film geeft een b Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 4-politieopleiding 2020-01-16
NB-Oost-Brabant, Je rondt de opleiding af na 2 jaar en 4 maanden met het erkende politiediploma basis politiemedewerker. Oost-Brabant bestrijkt het gebied tussen de Belgische grens en de provinciegrenzen met Gelderland en Limburg. De themas die binnen de politieregio hoog op de agenda staan zijn de aanpak van geweld, woninginbraken, verkeer, jeugdoverlast en ondermijnende georganiseerde criminaliteit. Minimale to Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 4-politieopleiding 2020-01-16
NB-Zeeland - West-Brabant, Je rondt de opleiding af na 2 jaar en 4 maanden met het erkende politiediploma basis politiemedewerker. Politieregio Zeeland-West-Brabant heeft door haar karakter en ligging (grenzend aan België en het Randstedelijk gebied) te maken met intensieve stromen van goederen, mensen en informatie. Themas die hoog op de agenda staan zijn woninginbraken, overvallen en straatroof, uitgaansgeweld, criminel Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 2-politieopleiding 2020-01-16
NB-Zeeland - West-Brabant, Na je opleiding ga je werken als surveillant of als assistent beveiliger. De eenheid waar je gaat werken, bepaalt wat je gaat doen. Werken als surveillant Als surveillant kun je surveilleren en toezicht houden bijvoorbeeld bij evenementen, op en rond stations, of je houdt toezicht op andere locaties waar dat nodig is. Je werkt dan in een dynamisch werkgebied met verschillende nationaliteiten, toer Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 2-politieopleiding 2020-01-16
NB-Oost-Brabant, Na je opleiding ga je werken als surveillant of als assistent beveiliger. De politieregio waar je gaat werken, bepaalt wat je gaat doen. Werken als surveillant Als surveillant kun je surveilleren en toezicht houden bijvoorbeeld bij evenementen, op en rond stations, of je houdt toezicht op andere locaties waar dat nodig is. Je werkt dan in een dynamisch werkgebied met verschillende nationaliteiten, Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! hbo-politieopleiding 4 jaar 2020-01-16
NB-Oost-Brabant, Je rondt de opleiding na 4 jaar af met het erkende hbo-politiediploma. Oost-Brabant bestrijkt het gebied tussen de Belgische grens en de provinciegrenzen met Gelderland en Limburg. De themas die binnen de politieregio hoog op de agenda staan zijn de aanpak van geweld, woninginbraken, verkeer, jeugdoverlast en ondermijnende georganiseerde criminaliteit. Minimale toelatingseisen Je hebt bij voorkeu Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! hbo-politieopleiding 4 jaar 2020-01-16
NB-Zeeland - West-Brabant, Je rondt de opleiding na 4 jaar af met het erkende hbo-politiediploma. Politieregio Zeeland-West-Brabant heeft door haar karakter en ligging (grenzend aan België en het Randstedelijk gebied) te maken met intensieve stromen van goederen, mensen en informatie. Themas die hoog op de agenda staan zijn woninginbraken, overvallen en straatroof, uitgaansgeweld, criminele jeugdgroepen, georganiseerde cr Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een veiligheid baan in Noord Brabant :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed hulpdiensten en : veiligheid