hulpdiensten vacaturesVacatures Limburg infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Limburg


De populairste vacatures in Limburg
- Brandwacht / Brandweer (MBO) - Continu Maastricht, Sittard
- Brandwacht / Brandweer (MBO) - Continu Maastricht, Sittard


Alle functie categorieën:
Overzicht
Veiligheid
Hulpdiensten

De hulpdiensten vacatures in Limburg (Alle regio's)

Agent worden? Zo werkt het! mbo 4-politieopleiding 2020-01-16
LI-Limburg, Je rondt de opleiding af na 2 jaar en 4 maanden met het erkende politiediploma basis politiemedewerker. Het werkgebied van de politieregio Limburg is gevarieerd en afwisselend in landschap, inrichting, bevolking en daarmee ook in de veiligheidssituatie. De lange grens met Duitsland en België, het aantal buitenlandse bezoekers, het grote aantal mensen en goederenstromen zorgen voor een eigen dynam Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 2-politieopleiding 2020-01-16
LI-Limburg, Na je opleiding ga je werken als surveillant of als assistent beveiliger. De politieregio waar je gaat werken, bepaalt wat je gaat doen. Werken als surveillant Als surveillant kun je surveilleren en toezicht houden bijvoorbeeld bij evenementen, op en rond stations, of je houdt toezicht op andere locaties waar dat nodig is. Je werkt dan in een dynamisch werkgebied met verschillende nationaliteiten, Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! hbo-politieopleiding 4 jaar 2020-01-16
LI-Limburg, Je rondt de opleiding na 4 jaar af met het erkende hbo-politiediploma. Het werkgebied van de politieregio Limburg is gevarieerd en afwisselend in landschap, inrichting, bevolking en daarmee ook in de veiligheidssituatie. De lange grens met Duitsland en België, het aantal buitenlandse bezoekers, het grote aantal mensen en goederenstromen zorgen voor een eigen dynamiek en veiligheidsproblematiek. B Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een veiligheid baan in Limburg :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed hulpdiensten en : veiligheid