hulpdiensten vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
- Ambulanceverpleegkundige gezocht (HBO) - Olympia Uitzendburea
- Ambulanceverpleegkundige gezocht (HBO) - Olympia Uitzendburea


Alle functie categorie├źn:
Overzicht
Veiligheid
Hulpdiensten

De hulpdiensten vacatures in Groningen (Alle regio's)

Agent worden? Zo werkt het! hbo-politieopleiding 4 jaar 2020-01-16
GR-Noord-Nederland, Je rondt de opleiding na 4 jaar af met het erkende hbo-politiediploma. Minimale toelatingseisen Je hebt bij voorkeur een diploma mbo 4, havo of vwo, maar ook met een associate degree of hbo-propedeuse kun je je inschrijven. 18 jaar bij start opleiding. Selectieprocedure In de selectieprocedure kijken we naar de resultaten van de toelatingstesten en naar je totale profiel: vooropleiding, woonregio, Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 4-politieopleiding 2020-01-16
GR-Noord-Nederland, Woon je in Groningen, Friesland of Drenthe en wil je toch graag in aanmerking komen voor de mbo 4 politieopleiding? En ben je bereid om je opleiding en je praktijkperiodes in een andere eenheid/regio te volgen? Of wil je weten welke banen er verder bij de politie zijn die misschien bij jou passen? Meld je dan aan voor informatiebijeenkomst op 18 maart in Apeldoorn. Je krijgt dan informatie over je Naar volledige vacature.
Agent worden? Zo werkt het! mbo 2-politieopleiding 2020-01-16
GR-Noord-Nederland, Je rondt de opleiding af na 1,5 jaar met het erkende politiediploma assistent politiemedewerker. In Eenheid Noord-Nederland werk je de praktijkperiodes in een politieteam in het werkgebied (Groningen, Friesland, Drenthe). De studeerperiodes zijn op de opleidingslocatie in Drachten. Minimale toelatingseisen Diploma vmbo, mavo, entree/mbo 1 of mbo 2. Doe je dit jaar eindexamen, dan kun je je ook aan Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een veiligheid baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed hulpdiensten en : veiligheid