beveiliging vacaturesVacatures Zuid Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Zuid Holland


De populairste vacatures in Zuid Holland
- Beveiligingsmedewerkers (geld- en waardetransport) (MBO) - Pe


Alle functie categorieën:
Overzicht
Veiligheid
Hulpdiensten

De beveiliging vacatures in Zuid Holland (Alle regio's)

Beveiliger op de tram 2020-09-20
ZH-Den Haag, Gediplomeerd beveiligers opgelet! Sta jij stevig in je schoenen en spreekt het je aan om het visitekaartje van Den Haag te worden? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou! Wie ben jij? Je hebt goede sociale vaardigheden, een stevige persoonlijkheid en vind het een avontuur om in het publieke domein als beveiliger aan de slag te gaan. Wat ga je doen? Als beveiliger op de tram begeleid en inform Naar volledige vacature.
Havenbeveiliger 2020-09-18
ZH-Rotterdam, Ben jij een ervaren en gedreven objectbeveiliger uit de regio Rotterdam Rijnmond? Hou jij van de afwisseling van verschillende objecten in met name de industrie en scheepswerven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als havenbeveiliger verricht je een breed scala aan beveiligingstaken. Je voert toegangscontroles uit en maakt toegangspassen aan. Je krijgt veelvuldig te maken met contractors en vrachtwage Naar volledige vacature.
Veiligheidsmanager 2020-09-17
ZH-S-GRAVENHAGE, De Hotelschool The Hague is opgericht in 1929, het is één van de oudste onafhankelijke scholen ter wereld. Sinds 1929 staat de Hotelschool The Hague bekend om haar goede reputatie en innovatieve research en staat ze in de top 5 van Hospitality Management scholen in de wereld. De School heeft twee campussen, in Den Haag en in Amsterdam, met in totaal meer dan 2500 studenten waarbij 40 % van de stud Naar volledige vacature.
Security Host 2020-09-16
ZH-Den Haag, Ben jij die security host die blij wordt van receptiewerk en waarbij dienstverlening centraal staat? Ben jij daarnaast representatief? Dat is mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Als security host ben je het visitekaartje van G4S op de locatie, en daarnaast natuurlijk ook beveiliger. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en registratie van bezoekers, de uitgifte van bezoekerspassen, controler Naar volledige vacature.
Security Engineer Checkpoint Semi Overheidsinstelling 2020-09-15
ZH-Den Haag, Functieomschrijving Heb jij ruime ervaring met de beveiliging van infrastructuur? Beschik je daarbij over kennis en ervaring met Checkpoint? Dan is deze uitdaging als Security Engineer in de regio Den Haag wellicht wat voor jou! Verantwoordelijk voor het beheer van alle aan security gerelateerde infrastructuur; Oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen; Opzetten en leiden van divers Naar volledige vacature.
Security Engineer Checkpoint Semi Overheidsinstelling 2020-09-15
ZH-Den Haag, Functieomschrijving Heb jij ruime ervaring met de beveiliging van infrastructuur? Beschik je daarbij over kennis en ervaring met Checkpoint? Dan is deze uitdaging als Security Engineer in de regio Leiden wellicht wat voor jou! Verantwoordelijk voor het beheer van alle aan security gerelateerde infrastructuur; Oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen; Opzetten en leiden van diverse Naar volledige vacature.
Security Host Achmea 2020-09-15
ZH-Leiden, Ben jij een gediplomeerd beveiliger die graag halve marathons loopt op een dag en handig is in het omgaan met computersystemen? Dan maken wij graag kennis met jou! Als security host bij deze klant heb je een divers takenpakket. Pro-actief loop je brand- en sluitrondes, controleer je in en om het pand op verdachte zaken en zorg je ervoor dat leveranciers worden aangemeld en doorverwezen. Je werkt d Naar volledige vacature.
Netwerk & Security Specialist 2020-09-10
OV-Enschede, Netwerk & Security Specialist - regio Overijssel Categorie: Infrastructure/Cloud Woonplaats: Overijssel, Overijssel, Netherlands Vacaturenummer: J0320-0375 Type dienstverband: Full Time Functiebeschrijving: Ben jij de organisator die complexe IT-systemen nodig heeft om je vaardigheden uit te dagen? Breng je talent naar CGI en help ons IT-projecten te leveren die het dagelijkse leven voor iedereen Naar volledige vacature.
Beveiliger Politie 2020-09-09
ZH-Den Haag, Ben jij een ervaren security host en spreekt het je aan om bij verschillende objecten van de Politie te werken? Kan jij zorg dragen voor veiligheid in combinatie met een hoge mate van gastvrijheid? Dan hebben wij een interessante baan in Den Haag en Zoetermeer voor jou! Als security host bij de Politie werk in je een dynamische omgeving waarbij je dagelijks in contact komt met medewerkers en bezoe Naar volledige vacature.
Security Host Politie 2020-09-09
ZH-Zoetermeer, Ben jij een ervaren security host en spreekt het je aan om bij verschillende objecten van de Politie te werken? Kan jij zorg dragen voor veiligheid in combinatie met een hoge mate van gastvrijheid? Dan hebben wij een interessante baan in Den Haag en Zoetermeer voor jou! Als security host bij de Politie werk in je een dynamische omgeving waarbij je dagelijks in contact komt met medewerkers en bezoe Naar volledige vacature.
Cyber Security Consultant 2020-09-08
ZH-Den Haag, Jij hebt een passie voor Cyber Security en wilt je kennis naar een hoger niveau tillen. Wat ga je doen? Als Cyber Security Consultant heb jij een brede interesse in complexe security vraagstukken. Denk hierbij aan risicomanagement, informatiebeveiliging, business continuity management en Enterprise risk management. Jij weet op de juiste manier risicos te identificeren en de daarbij benodigde maat Naar volledige vacature.
Objectbeveiliger Rotterdam 2020-09-08
ZH-Rotterdam, Ben jij een gedreven objectbeveiliger uit de regio Rotterdam? En wil jij werken op een Shell locatie waar alles draait om petrochemie en veiligheid? Dan zoekt G4S jou! Je begint als objectbeveiliger bij de toegangspoorten met het controleren van in- en uitgaande personen en voertuigen. Daarnaast check je of bezoekers zijn aangemeld en ben je alert op verdachte situaties. Als jij laat zien dat je h Naar volledige vacature.
Objectbeveiliger Pernis 2020-09-08
ZH-Pernis, Ben jij op zoek naar een internationale baan in de beveiliging? En wil jij werken op een Shell locatie waar de haven, petrochemie en veiligheid bij elkaar komen? Dan zoekt G4S jou! Je begint als objectbeveiliger bij de toegangspoorten met het controleren van in- en uitgaande personen en voertuigen. Daarnaast check je of bezoekers zijn aangemeld en ben je alert op verdachte situaties. Als jij laat Naar volledige vacature.
Beveiliger haven Rotterdam 2020-09-08
ZH-Rotterdam Haven, Ben jij een gedreven beveiliger uit de regio Rotterdam? En wil jij werken op een locatie waar alles draait om petrochemie en veiligheid? Dan zoekt G4S jou! Je begint als beveiliger bij de toegangspoorten met het controleren van in- en uitgaande personen en voertuigen. Daarnaast check je of bezoekers zijn aangemeld en ben je alert op verdachte situaties. Als jij laat zien dat je het in je hebt om d Naar volledige vacature.
Security Officer ISO Informatiebeveiliging 2020-09-03
ZH-Den Haag, Functieomschrijving Heb jij een passie voor security? Zie jij het op poten zetten van het informatiebeveiligingsbeleid en het creëren van security awareness als een uitdaging? Ben jij proactief, communicatief sterk en constructief? Neem dan snel contact met mij op! Opstellen en bijwerken van het informatiebeveiligingsbeleid; Het maken en documenteren van risicoanalyses; Implementeren en bewaken va Naar volledige vacature.
IT Specialist Connectiviteit en Security 2020-09-02
ZH-Den Haag, IT Specialist Connectiviteit en Security Den Haag HBO/WO IT Professional "Zorgen voor een optimale en veilige connectiviteit van de PostNL IT infrastructuur. Daarvoor gebruik je jouw visie over connectiviteit, cloud, netwerk en OT omgevingen. Je voert de regie, maakt een roadmap, denkt mee in de Architectuur en gebruikt je visie op Security". Wat ga je doen? Als IT Specialist Connectiviteit en Sec Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een veiligheid baan in Zuid Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed beveiliging en : veiligheid