beveiliging vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
- (MGBM) Gezocht
- Yellotec Safety Consult zoekt veiligheidskundigen, HVK -ers /
- (MGBM) Gezocht
- Yellotec Safety Consult zoekt veiligheidskundigen, HVK -ers /


Alle functie categorieën:
Overzicht
Veiligheid
Hulpdiensten

De beveiliging vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Managementondersteuner directeur Milieu en Veiligheid 2020-09-17
UT-Bilthoven, Functie­omschrijving Een gezond Nederland. Daar zetten we ons bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu dagelijks voor in. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb je service hoog in het vaandel staan? Ben jij actief, enthousiast, een doorzetter en heb jij oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als management ondersteuner van het domein Milieu en Veiligheid ben je de spi Naar volledige vacature.
Security Officer ISO27001 GRC 2020-09-15
UT-Utrecht, Functieomschrijving Do you want to work as an IT Risk Manager at a company that is active in more than 20 countries? Do you have extensive experience in risk management within IT? Do you enjoy working in an organization where you are given space to further develop yourself? Then read on quickly, this could just be your new job! Setting up and further developing Risk Management at an international Naar volledige vacature.
BI Consultant Microsoft BI Nationale Veiligheid 2020-09-12
UT-Utrecht, Functieomschrijving Zijn Datawarehouses, ETL processen en integraties geen onbekend terrein? Wil jij jouw kennis toepassen bij een organisatie die invloed heeft voor de veiligheid van ons land? Werk jij graag met de meest innovatieve technologieën? Lees dan snel verder! Het structureren van data en datastromen; Ontsluiting en analyse van bronsystemen; Verantwoordelijk voor de beveiliging van gevoe Naar volledige vacature.
Junior IT Support Engineer / Cybersecurity / Financieel 2020-09-11
UT-Utrecht, Functieomschrijving Ben jij iemand die van aanpakken houdt in het heetst van de strijd? Wil jij je IT-carrière een vliegende start of vervolg geven? Heb jij werkervaring binnen een Linux / Windows-omgeving? Heb jij affiniteit met Security? Start dan je carrière bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland! Als IT Support Engineer ben je betrokken bij het beheer van live productiesystem Naar volledige vacature.
Beveiliger 2020-09-11
UT-MAARSSEN, Ben jij de alerte en opmerkzame beveiliger die de straten in de regio Utrecht behoedt voor verstoring van de openbare orde? Ken jij de regio Utrecht op je duimpje en ben jij de nachtbraker die in de nachtelijke uurtjes surveilleert langs kantoorpanden, bejaardentehuizen en industrieterreinen? Ben jij in het bezit van een MBO beveiliging niveau 2 diploma? Dan zijn wij op zoek naar jou! “Als de kat Naar volledige vacature.
Netwerk & Security Specialist 2020-09-10
OV-Enschede, Netwerk & Security Specialist - regio Overijssel Categorie: Infrastructure/Cloud Woonplaats: Overijssel, Overijssel, Netherlands Vacaturenummer: J0320-0375 Type dienstverband: Full Time Functiebeschrijving: Ben jij de organisator die complexe IT-systemen nodig heeft om je vaardigheden uit te dagen? Breng je talent naar CGI en help ons IT-projecten te leveren die het dagelijkse leven voor iedereen Naar volledige vacature.
Beveiliger 2020-09-09
UT-Nieuwegein, Ben jij die proactieve beveiliger die er graag voor zorgt dat alles op het rolletjes loopt bij het distributiecentrum van Jumbo? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Als beveiliger bij Jumbo zorg jij ervoor dat de vele chauffeurs die dagelijks het terrein op komen met jou hulp snel weten waar ze moeten zijn om hun vrachtwagens te laden of te lossen. Je bent verantwoordelijk vooor het aanmelden Naar volledige vacature.
BI Consultant Microsoft BI tooling Nationale Veiligheid 2020-09-08
UT-Utrecht, Functieomschrijving Zijn DWH, ETL en integratie voor jou zeer bekend? Werk je graag met de meest innovatieve technologieën die invloed hebben voor de veiligheid van ons land? Lees dan deze vacature in de regio van Hilversum! Het implementeren van BI-projecten onder andere op het gebied van ETL, DWH en data integratie; Het bedenken en technisch ontwikkelen van koppelingen en het adviseren van de or Naar volledige vacature.
Netwerkbeheerder / Security / Levensreddend 2020-09-07
UT-Utrecht, Functieomschrijving Wil jij als ervaren Netwerkbeheerder meewerken aan het optimaliseren van een complexe omgeving en zo een bijdrage leveren aan een gezonder en milieuvriendelijker Nederland? Lees dan snel verder! Verantwoordelijk voor de implementatie, het beheer en het onderhoud van complexe IT-netwerken. Het inrichten en optimaliseren van netwerken waarbij je participeert in diverse projecten; Naar volledige vacature.
Netwerk Engineer / Security / Levensreddend 2020-09-07
UT-Utrecht, Functieomschrijving Wil jij als ervaren Netwerk Engineer meewerken aan het optimaliseren van een complexe omgeving en zo een bijdrage leveren aan een gezonder en milieuvriendelijker Nederland? Lees dan snel verder! Verantwoordelijk voor de implementatie, het beheer en het onderhoud van complexe IT-netwerken. Het inrichten en optimaliseren van netwerken waarbij je participeert in diverse projecten; Naar volledige vacature.
Cloud Security Consultant gezocht 2020-09-04
UT-Maarssen, Functieomschrijving Veel organisaties bewegen steeds meer richting de cloud, waardoor je ook als Security professional steeds meer te maken krijgt met cloud omgevingen. In deze functie ga jij samen met je collega’s aan de slag om klanten van deze organisatie te voorzien van informatie en van beveiliging om de cloud zo veilig mogelijk te houden. Binnen deze functie ben je de schakel tussen diverse Naar volledige vacature.
Corporate Information Security Officer, Bunnik 2020-09-04
UT-Bunnik, Een leidende rol bij het opzetten en onderhouden van het informatiebeveiligingsprogramma binnen een grote organisatie als ENGIE is jou op het lijf geschreven. Jij zorgt op IT vlak voor de juiste balans tussen veiligheid, risico’s en investeringen, zodat de business zich kan focussen op het behalen van bedrijfsresultaten. Ben jij een gecertificeerd Security Officer met ruime ervaring op het snijvla Naar volledige vacature.
Projectadviseur integrale veiligheid natte infrastructuur (24 uur) 2020-09-03
UT-Utrecht, Functieomschrijving Als projectadviseur integrale veiligheid bent u het aanspreekpunt voor de (integrale) veiligheid en stelt u in samenwerking met de coördinatoren en veiligheidskundigen een strategisch plan op. Wie? Onze opdrachtgever, een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, is ter vervanging van de huidige medewerker op zoek naar een projectadviseur integ Naar volledige vacature.
Beveiliger Jumbo 2020-08-25
UT-Nieuwegein, Ben jij die pro actieve beveiliger die er graag voor zorgt dat alles op het rolletjes loopt bij het distributiecentrum van Jumbo? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Als beveiliger bij Jumbo zorg jij ervoor dat de vele chauffeurs die dagelijks het terrein op komen met jou hulp snel weten waar ze moeten zijn om hun vrachtwagens te laden of te lossen. Je bent verantwoordelijk vooor het aanmelden Naar volledige vacature.
Consultant security audits 2020-08-19
UT-Utrecht, Ben jij naast consultancy geïnteresseerd in het IT audit vak? Vind je het leuk om naar klanten te gaan en audits te gaan leren? Dan heb ik de match voor jou! Wat ga je doen? Bij deze partij ga je richting de klant om audits uit te gaan voeren. Je zult kortlopende projecten begeleiden maar deze wel voor een aantal jaar. Je leert de klant dus kennen maar gaat wel langs bij verschillende klanten. Dit Naar volledige vacature.
BI Consultant Microsoft BI Nationale Veiligheid 2020-08-15
UT-Utrecht, Functieomschrijving Zijn Datawarehouses, ETL processen en integraties geen onbekend terrein? Wil jij jouw kennis toepassen bij een organisatie die invloed heeft voor de veiligheid van ons land? Werk jij graag met de meest innovatieve technologieën? Lees dan snel verder! Het structureren van data en datastromen; Ontsluiting en analyse van bronsystemen; Verantwoordelijk voor de beveiliging van gevoe Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een veiligheid baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed beveiliging en : veiligheid